Aszfaltozás blog

+36 20 509 0199


Kollegáink azonnal felveszik önökkel a kapcsolatot!



Van néhány megválaszolatlan kérdése aszfaltozással kapcsolatban?
Gyakori kérdések és válaszokért kattintson ide »


Üdvözlöm a blog menüpontban! Érdemes lesz többször is ellátogatni és követni a blogunkat mert az aktuális megválaszolatlan kérdéseire választ kaphat. Heti szinten megújult bejegyzésekkel várjuk a kedves érdeklődőket.


Miért válasszon minket?

2022-01-18

Célunk a vállalkozásunk hosszú távú fejlődése, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőink felé kedvező vállalási árat, magas minőségű munkát, betartott határidőt, és teljeskörű munkavégzést biztosítsunk. Ezáltal garantáljuk a minőségi, precíz munkavégzést az aszfaltozás és térkövezés munkálatok terén.

 
laptop-g7e31be359_1920.jpg

 

Számunkra fontos hogy a legjobb minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket, úgy hogy igazán elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Névtelen.png.

Telefonos konzultáció közben kollégáink minden igényt és adatot feljegyeznek, minden lehetőséget elmondanak és segítik önt a döntésben.

office-g71b0686a8_1920.png

 

A személyes felméréskor a megfelelő eszközökkel (mérőkerék, akár lézeres mérés) és szakemberekkel merjük fel a munkálatot.



gggg.png

 

Árajánlataink kidolgozva, pontos munkálati folyamat leírással készítjük pontról, pontra, hogy tisztán és átláthatóan tudjon dönteni.

A munkálati kivitelezést több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal végezzük a területetek tisztán tartásával. Munkaink kivitelezesét professzionális géppark segíti, hogy a lehető legjobb munkát tudjuk elvégezni.

mid-city-excavating-office.jpg

 

Ajánlatkérésért, töltse ki az alábbi formot! 


Név
E-mail cím
Telefonszám, amin elérjük
Cím, ahol a kivitelezést szeretné
Terület nagysága (négyzetméter)
Kérem, válasszon milyen kivitelezést szeretne
Ha az egyébet választotta, kérem írja le:
Területről fénykép, ha van (jpg, png, jpeg)
Egyéb kérés, megjegyzés